VÅRE INSTRUKTØRER

Annelin

Overtok som ny eier og driver fra 1. august i 2023. 

Jobbet innen finans i 13 år. Hun tok personlig trenerutdannelse for noen år siden og har veiledet mennesker innen kosthold og livsstilsendring på deltid helt siden 2013 som Herbalife Coach. 

Det å bidra til og hjelpe andre med å få det bedre i livet, både fysisk og psykisk, har alltid betydd mye.

Annelin holder timer som Bootcamp, Barseltreningskurs, Yogafit og Hiit & Relax. Hun tilbyr også livstilsveiledning og kroppscanning. 

Monica

Sertfisert Yin & the 5 elements, Ashtanga samt Teen Yoga & Mindfulness lærer. Monica holder vanligvis Yin og Yang-timene våre

Monica har tidligrere drevet et yoga-shala på Koh Kood i Thailand og har erfaring fra yoga hele veien fra Cape Town i Sør Afrika, der yoagreisen hennes begynte, til India, Bali og London. Hun kom tilbake til Norge i 2019 og har vært instruktør ved Emijoly i Kristiansand siden da. Hun begynte hos oss i 2021.

For Monica handler yoga om balanse og hun ønsker å bidra til at andre kan finne sin indre ro, pause og balanse både i sin praksis og i sine liv.


Katya

Som sertfisert Pilates og Yin lærer holder Katya hovedsakling pilates og yin-timer hos oss.

Katya har danset i over 13 år ved den Ukrainske nasjonaldans samt drevet med jazz i mange år. I Norge har hun jobbet ved Emijoly i Kristiansand i 2 år.

Yoga og sport er en del av Katyas livsstil, og timene hennes er preget av mye energi og en god dose godt humør.

Johanna

Utdannet yogainstruktør ved Vikasa Academy i Thailand. Hun har undervist fast på Emojily yoga og pilates studio siden sommeren 2023. Bak seg har hun mange år med dedikert egenpraksis i form av asanas, meditasjon og ulike former for holistisk bevegelse. Hun er utdannet sanger i bunn og bruker mye av yogapraksisen i sangundervisning og i musikalske skapende prosesser. 

Johanna vil holde Flytende Yoga og avspenning på onsdager denne vinteren og frem mot våren mens Monica er på reise.