TIMEPLAN OG BOOKING 

TIMEPLAN & BOOKING: 

Vi benytter mobilapplikasjonen FLXBL for påmelding til timene våre. Alle som har en profil i FLXBL kan melde seg på time hos oss. 

FLXBL er en levende plattform, som gir oss anledning til å ha en fleksibel timeplan, der vi legger til timer, workshops eller kurs for våre medlemmer fortløpende. Vi tilbyr treningstimer 6 dager i uken. I skoleferiene er tilbudet noe redusert.

For å melde deg på time eller se timeplanen vår klikk her.

TIMEBESKRIVELSE:

Yin Yoga er rolige timer der det meste foregår sittende eller liggende. Vi holder posisjonene lenge og jobber med fleksibilitet i de dypere lagene av muskulatur og bindevev samt med den indre roen. Disse timene er perfekt for deg som trenger å samle tankene og finne roen på slutten av dagen. Passer for alle. 

Yang & Yin Yoga er en 90 minutters time lagt opp for deg som er ny til yoga. Timen starter med øvelser som bygger litt varme og gir deg litt utfordringer slik at du gradvis blir kjent med de ulike yogaposisjonene. Siste del av timen er rolig med sittende og liggede posisjoner som jobber med de dype bindevevene og gjør deg mykere samt gir kroppen ro. 

Sterk med pilates med Katya er en time som i all hovedsak har fokus på styrke av indre støttemuskulatur samt mage, rompe og lår. Pilates utføres med rolige og skånskomme øvelser og ingenting overlates til tilfeldighetene. Øvelsene er en kontinuerlig bevegelse der du må holde fokus og bevege deg i takt med pusten. Dette er en veldig effektiv treningsform! 

Bootcamp er en effektiv time for hele kroppen. Vi bruker egen kroppsvekt og får opp hjertepumpa. En time som passer for alle. Øvelsene vil variere, som gir god variasjon. En skikkelig artig treningstime som gir deg smilepuls og energi. Her blir du god og svett! 

Half & Half Pilates and Streching er en fysisk time med stabilitet og kroppskontroll som mål. Pilates-timene avsluttes alltid med rolige tøyeøvelser som gjør deg mykere og hjelper deg til å finne roen, ikke ulikt yin-yoga.

Energize & Unwind Yoga er en herlig 90 minutters yoga seanse som gir kropp og sinn en velfortjent pause. Økten er delt inn i tre deler: Oppvarming, aktiv praksis inspirert av Bikram, og avslappende Yin yoga. Vi begynner med en skånsom oppvarming for å gjøre kroppen klar for praksisen. Deretter går vi over til en energisk praksis som utfordrer kropp og sinn. Roer ned med Yin yoga og avspenning. 

YogaFit er en fysisk yogatime som gjør deg glad og gir deg energi. Timen holder relativt høyt tempo og utfordrer deg litt, men øvelsene kan alltid tilpasses den enkelte, også om du skulle være relativt ny til yoga. Regn med å bli svett på denne timen.

Sterk med strikk & Stretching Strikk er en skånsom form for styrketrening hvis du for eksempel sliter med en skade. Første halvdel trener vi styrke med strikk og avslutter med stretching de siste 30 minuttene. 

Hiit and Relax  er en time med det beste fra to verdener. Halve timen varmer vi godt opp med mer fysisk krevende yoga med utgangspunkt i Hatha yoga. Siste del av timen er rolige øvelser med fokus på pust og stretching. Denne timen passer for alle.