"Health is an investment, not an expense."

PRISLISTE

PRØVETIME hos oss er gratis. Send oss en mail, så finner vi en time som passer for deg

0,-

MEDLEMSKAP 12 mnd binding + FÅ 3 mnd til sommerpris, pris pr mnd

Dette medlemskapet har 12 mnd binding fra kjøpsdato. De første 3 mnd er prisen 299,- pr mnd. Deretter endrer prisen seg til 529,- Etter at bindingstiden er utløpt vil abonnementet fortsette å løpe til det evt. blir sagt opp. Kampanjen varer til 20. juni. 

299,- 

MEDLEMSKAP 6 mnd binding + FÅ 3 mnd til sommerpris, pris pr mnd

Dette medlemskapet har 6 mnd binding fra kjøpsdato. De første 3 mnd er prisen 299,- pr mnd. Deretter endrer prisen seg til 629,- Etter at bindingstiden er utløpt vil abonnementet fortsette å løpe til det evt. blir sagt opp. Kampanjen varer til 20. juni.

299,-

MEDLEMSKAP 3 mnd binding, pris pr mnd 

Du binder deg for 3 måneder, men må selv avslutte medlemskapet i FLXBL hvis du ikke ønsker å fortsette etter at bindingstiden er utløpt.

779,-

OPPSTARTSAMTALE - Livstilsveiledning & kroppscanning

Ønsker du å gjøre en endring? Gå ned i vekt, få bedre treningsresultater, økt energinivå og overskudd? Book en Velværeevaluering og kroppsscanning med Annelin. Sammen finner dere en plan som hjelper deg med å nå dine mål innen helse og trening. 

Gratis

Kartleggingssamtale med NLP Coach Anita Olsson Simonsen

På denne timen blir dere bedre kjent, kartlegger en utfordring, hva du ønsker hjelp til. Sammen finner dere ut av hvilken coaching pakke som passer deg. Hun hjelper deg med å finne dine verdier, sette mål og lage en handlingsplan. 

Gratis 

BARSELTRENINGSKURS (Følg med for nye kurs til høsten)

2 treninger i uken (tirsdag & fredag) totalt 8 treninger. Max 10 plasser. 

Last ned appen FLXBL og se ulike kurs og priser. 

1750,-


Klippekort 10 timer  - gyldig i 12mndr fra kjøpsdato

  1950,- 

Drop in-time 

Alle som har en profil i FLXBL kan booke seg på time hos oss. Registrer deg på www.flxbl.no eller last ned appen.

195,-

Som medlem eller innehaver av klippekort hos oss, kan du trene så mye du vil. 

Vi har timer 6 dager i uken, med noe redusert tilbud i skoleferiene.

Påmelding til timene gjøres i appen FLXBL, der du må opprette profil og kjøpe medlemskap eller klippekort selv. Der er det også anledning til å kjøpe enkelttimer. 

Klikk her for å komme direkte til vår innmeldings- og bookingside. 

For å lese mer om hvordan du oppretter profil og bruker FLXBL kan du klikke her.

Avbestillingspolicy:

Dersom du ikke skal benytte en plass du har booket, ber vi om at du melder deg av timen senest 6 timer før timen starter. Dette er spesielt viktig på timer der det er venteliste! 

Vær obs på at det ikke er mulig å melde seg av en time når det er under tre timer til den begynner!

Hvis du er medlem hos oss, og ikke melder deg av i henhold til avbestillingspolicyen vår, og timen har venteliste, risikerer du å bli belastet tilsvarende en drop in-time, dvs. 195 kr. 

For drop-in timer og klippekortholdere vil en ubenyttet time ikke bli refundert.

Timer med færre enn tre påmeldte 5 timer før timen starter, forbeholder vi oss retten til å avlyse. Avlyste timer blir selvsagt refundert i sin helhet. Dette går automatisk, uansett om du har betalt for en enkelttime eller benyttet et klipp på klippekortet ditt.

For morgentimene må vi be om forståelse for at timen kan bli avlyst kortere enn 5 timer før, dersom det er færre enn 3 påmeldte samme morgen, men vi forsøker ta stilling til dette allerede kvelden før. Vi oppfordrer deg derfor til å ta avgjørelsen om å komme på en morgentime senest rundt kl 22 kvelden i forveien.